Johan Caljé - coach
Welkom op mijn site. Je bent hier waarschijnlijk gekomen omdat je
een coach zocht, en informatie wat ik je als coach kan bieden.
Als je wilt kun je contact opnemen om vrijblijvend kennis te maken.

ik werk uitsluitend volgens de COVID richtlijnen van het RIVM.

Prettig en in balans functioneren
Ieder mens wil graag prettig en optimaal functioneren. Je merkt soms dat
je je opeens anders verhoudt met je werk of je prive leven: zaken
die eerst gewoon waren veranderen. Soms merk je het zelf, soms geeft
iemand anders feedback, en soms komt beide voor.

Dit zijn momenten waarop je op een transitiepunt staat. Een ideaal
moment om jezelf onder de loep te nemen. Doel is om weer terug
te komen tot jezelf, en liefts met een stap vooruit.

Stilstaan bij jezelf, maakt ruimte voor beweging
Een transitie is eigenlijk heel normaal en al heel lang bestaat de traditie om te sparren met mensen die je helpen effectief een stap verder te zetten. Daarom is mijn motto: 'Stilstaan bij jezelf, maakt ruimte voor beweging'

Welke vragen?
In mijn praktijk komen veel soorten vragen voor. Het gaat bijvoorbeeld over:

Soms knaagt er iets, maar je krijgt je vinger er niet achter. Meestal blijkt één vraag de eerste stap, maar zijn er eigenlijk meer dingen die 'onderhuids' spelen, en die maken dat het fijn is om het eens goed uit te zoeken wat er in basis ten grondslag ligt en om aandacht vragen.

Hoe helpt ik als coach?
Als je jezelf als persoon wilt ontwikkelen of weer in balans te komen is zelfkennis belangrijk. Zicht op wie je bent, wat je gedrag is, wat je sterke punten maar ook je valkuilen zijn. Door stil te staan bij jezelf maak je ruimte voor beweging. Een coach zoekt met jouw hoe je zelf de beweging effectief kan maken.

Waarom werkt het?
Kern van coaching is het diepe en echte contact tussen de coach en jou. Ik werk daarbij vanuit de volgende overtuigingen:

Coachen kan alleen in alle zorgvuldigheid, vertrouwen en veiligheid. Door open te kijken naar wat je voelt en denkt, bewust of onbewust, kun je jezelf weer in balans brengen en je je doelstellingen verwezenlijken.

RIVM richtlijnen COVID
Ik volg de richtlijnen van het RIVM op om te zorgen dat de begeleiding op een veilige manier plaats vindt. Eén van de mogelijkheden is beeldbellen of op gepaste afstand wandelcoaching. Ook begeleiding in mijn praktijkruimte gebeurt op gepaste afstand en volgens richtlijnen van het RIVM. Juist nu is het soms fijn om toch te kunnen coachen.

Contact
Vanzelfsprekend kun je contact met me opnemen om eerst te weten te komen wie ik ben en  hoe coaching werkt. Een goede klik is erg belangrijk. Je kunt me bellen (06-51808100) of via het contactformulier een berichtje sturen.